Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürü Yumurta Sarı GVK58
Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürü Yumurta Sarı GVK58
Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürü Yumurta Sarı GVK58

Barbie Color Reveal Sürpriz Hayvan Figürü Yumurta Sarı GVK58

Marka : Mattel
Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü Seti, 5 sürprizi ile heyecan dolu bir kutu açma deneyimi yaşatıyor. Hayvan figürleri, rengi ortaya çıkana kadar evcil hayvanların gizemini koruyan paskalya yumurtası şeklinde bir pakette gelir. Pastel renkli yumurtanın içinde dört gizemli paket, paketlerin içinde ise Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü ve üç adet gizemli aksesuar bulunur. Barbie Color Reveal metalik mor rengiyle kaplı gizemli hayvan figürünü suya batırın. Suyun rengi mor renge dönüşür ve hayvan figürü sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşir. Renkli evcil hayvanların her birinin bir papyonu bulunur. Gizemin tamamını çözmek için geri kalan sürpriz paketleri de açarak civcivi, sepeti ve hayvan kulaklarını keşfedin. Sürpriz paketlerin içinde, 20 farklı hayvan figürü ve sevimli hayvan figürü kombinasyonu bulunur. Hayvan figürlerinin yüzünde ortaya çıkan renk değiştirme özelliği, eğlenceli sürprizlerden yalnızca biridir. Kızlar hangi sürprizi açığa çıkaracak? Kızlar tüm seriyi koleksiyonlarına ekleyerek aksesuarları karıştırıp eşleştirebilir ve benzersiz oyunlar yaratabilir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
Özellikler:
-Tek pakette 5 sürpriz içeren Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürleri Seti ile eğlence hiç bitmez!
-Renkli hayvan figürlerinin her biri, açıp kapaması kolay paskalya yumurtası şeklinde bir pakette gelir. Paketin içinde ne mi var? Her birinde gizemli eşyalar bulunan 4 paketin yer aldığı yumurtayı açarak eğlenceyi başlatın.
-Paketlerin tümünü açarak metalik mor rengindeki Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü ile civciv, sepet ve hayvan kulaklarını keşfedin!
-Sürprizi ortaya çıkarmak için hayvan figürünü ılık suya daldırıp suyun içinde sallamanız gerekir. Su, büyülü bir şekilde mor renge dönüşür. Ardından hayvan figürünü sudan çıkarıp her biri benzersiz görünüme sahip olan evcil hayvanlardan hangisine sahip olduğunuzu görebilirsiniz.
-Tekrarlanabilecek renk değişimini görmek için soğuk su kullanın. Hayvan figürünün yüzünde sürpriz bir desen görünür!
-Hayvan figürünü ve civcivi sergilemek için pastel renkli yumurta paketini kullanın.
-3-7 yaş arası tüm kızlar, bu sevimli ve sürprizli Color Reveal setiyle evcil hayvan bakımını keşfedebilir ve hikayeler yaratabilir.
Yaş Grubu:
3 Yaş Ve Üzeri
Ürünün Boyutları:
7x7x10 cm
Ürün Ağırlığı:
98,4 g
Kutu İçeriği:
Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Hayvan Figürü Seti içerisinde, 1 adet civciv, 1 adet sepet ve 2 adet hayvan kulağı bulunur. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR