Barbie Dreamtopia Peri Bebek GJJ98 GJK01 Lisanslı Ürün
Barbie Dreamtopia Peri Bebek GJJ98 GJK01 Lisanslı Ürün

Barbie Dreamtopia Peri Bebek GJJ98 GJK01 Lisanslı Ürün

Marka : Mattel
Barbie Dreamtopia peri bebekler miniklerin hayal gücüne ilham veriyor. Her Barbie peri bebek, parlak kumaştan bir korse ve benzersiz bir silüete sahip renkli bir etek giyiyor. Hafif renkli bir çift şeffaf kanat, fantastik eğlenceyi artırırken her bebeğin canlı saçlarındaki taç da görünümü tamamlıyor. Barbie Dreamtopia peri bebekleri 3-7 yaş aralığındaki peri masalı meraklıları için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Barbie ile dilediğin hikayeyi canlandırmak çok kolay. Dreamtopia'ya girdiğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir dünyayla karşılaşırsın. Peri masalı meraklıları kendi dünyalarını yaratmak ve oyunları hayalleriyle geliştirmek için Barbie Dreamtopia bebek ve oyuncaklarının hepsini toplayabilir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

Özellikler:
•Barbie Dreamtopia'dan fantastik peri bebeklerle hikaye anlatımının derinliklerine dal!
•Her Barbie peri bebeğin parlak bir korsesi ve değerli taşlar, yıldızlar ya da kelebekler temasını taşıyan baskılı bir eteği var.
•Hafif renkli şeffaf kanatlar, fantastik eğlenceyi daha da artırmak için takılıp çıkarılabilir özellikte.
•Her peri bebeğin canlı saçlarına uygun tarzdaki taç görünümünü daha da renklendiriyor.
•Barbie Dreamtopia bebekleri ve oyuncakları 3-7 yaş aralığındaki peri masalı meraklıları için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Çocuklar kendi hikayelerini oynamak için tüm Dreamtopia bebek ve oyuncaklarını koleksiyonlarına ekleyebilir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.

Ürünün Boyutları: 11.43 x 4.76 x 32.39 cm
Ürün Ağırlığı (gr): 206
Yaş Grubu: 3Y+
Kutu İçeriği: Ürün, 1 çift kanadı ve 1 tacı olan Barbie giysili peri bebekten oluşur.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR