Barbie Skipper'ın Takı Standı HKD78 Lisanslı Ürün
Barbie Skipper'ın Takı Standı HKD78 Lisanslı Ürün

Barbie Skipper'ın Takı Standı HKD78 Lisanslı Ürün

Marka : Mattel
Fiyat : ₺849,50(KDV Dahil)
:

Barbie® Skipper First Jobs™ bebekleri ve oyun setleri, çocukların genç ablaları Barbie® ile çalışma hayatını keşfetmelerine imkan tanır. Skipper ve Bebek Bakıcılığı Macerası filminden ilham alan bu oyun setinde Skipper™ bebek, takı standında çalışarak öz geçmişine bir iş daha ekliyor. Küpe takabilen bir aletle rol yapma oyunu oynayarak çocuklar hayal dünyalarını genişletebilir. Üstelik 10 çift küpe sete dahildir! Çocuklar takıları stantta sergileyebilir veya hikayeyi güçlendirmek için işle ilgili maceralarda kullanabilir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

Skipper ve Bebek Bakıcılığı Macerası filminde Skipper™ bebek, İlk İşler ile çalışma dünyasını keşfeder. Çocuklar bu küpe takma temalı oyun setiyle aksiyonu gerçek hayata taşıyabilir.

Barbie® setinde Skipper™ bebek ve çocukların hem oyun oynamasına hem de bebeklerinin kulağına tekrar tekrar küpe takabilmesine imkan tanıyan kulak delim aleti bulunur.

Çocuklar 10 çift küpeden birini seçip küpeyi kulak delim aletine takar ve bebeğin zaten delik olan kulağına bastırarak bebeğe yeni bir görünüm kazandırır. Bir küpeyi çıkarıp diğerini takarak oyunu devam ettirebilir.

Takı standı küpeleri sergilemek için, bebeğin eşyalarını koymak için ve bir müşteri sandalyesi için yeterli alana sahiptir.

Dezenfektan, pamuklar, çalışan kartı, kulak işaretleyici ve hem stili hem de hikaye anlatıcılığını güçlendirmek için 2 kolye ek parçalardır.

Bu eğlenceli ve tekrar eden aktiviteyle Skipper™ takı standı oyun seti 3 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR