Jenga Maker F4528 Lisanslı Ürün
Jenga Maker F4528 Lisanslı Ürün
Jenga Maker F4528 Lisanslı Ürün
Jenga Maker F4528 Lisanslı Ürün

Jenga Maker F4528 Lisanslı Ürün

Marka : Hasbro
Fiyat : ₺749,50(KDV Dahil)
:
Takım kurun, inşa edin ve tacı almak için yarışın! 
Jenga Maker oyunu, klasik Jenga oyununun çılgın ve eğlenceli bir yorumudur. Oyuncular takımlara ayrılır ve Jenga ahşap bloklarını kullanarak Jenga nesnesini oluşturmak için yarışır. 
Bir takım arkadaşı, kartta gösterilen kurulumu açıklar ve yalnızca açıklamalarına göre yönlendirilir, diğerleri ise yaratımlarını inşa etmek ve taçlandırmak için acele eder. Ama dikkat et! 
Bir takım onu ​​yanlış inşa ederse veya nesneyi düşürürse, yeniden başlamak zorunda kalırlar. 
3 yapıyı tamamlayan ve taçlandıran ilk takım kazanır! 
Arkadaşlar, beceri, gerilim, kahkaha ve biraz şansı birleştiren eğlenceli, zorlu bir oyun deneyimi. Ailece oyun gecesi için eğlenceli bir oyun mu istiyorsunuz? Yeni başlayanlar ve gelişmiş yapılara sahip Jenga Maker, yetişkinler ve 8 yaş ve üstü çocuklar için eğlenceli bir oyundur. Jenga, Pokonobe Associates'in tescilli ticari markasıdır. Hasbro Gaming ve ilgili tüm ticari markalar ve logolar, Hasbro, Inc.'nin ticari markalarıdır.
 •KLASİK JENGA ÜZERİNDE BÜKÜM: Jenga ile inşa etmenin farklı bir yolu! Klasik Jenga oyunundaki bu değişiklik, aynı anda hem talimat vermek hem de yapılar oluşturmak için yarışan takımlarla takımlara ayrılan oyunculara sahip.
•200 FARKLI YAPI: Bir takım arkadaşı bir kart çeker ve kurulumu takım arkadaşına anlatır. İşaret etmek, işaret etmek veya gözetlemek yasaktır! Bu eğlenceli çocuk oyunu, yeni başlayanlar ve gelişmiş yapılar içeriyor
• YAPIYI TAÇ: Takımlar aynı anda nesnelerini inşa ederken bitişe giden bir yarış. Kendi yapılarını ilk önce doğru bir şekilde inşa eden ve ardından yaratımlarını taçlandıran o raundu kazanır. Kazanmak için 3 turda tacı alın
• GERÇEK AHŞAP BLOKLAR: Jenga Maker oyunu 28 adet renkli, kaliteli ahşap Jenga bloğu içerir. Her blokta resmi Jenga logosu bulunur
•BÜYÜK PARTİ OYUNU: Jenga Maker oyununu ortaya çıkararak partiye eğlence katın! Klasik istifleme kulesi oyununun bu versiyonu, bir aile oyunu gecesi için harika. 8 yaş ve üzeri yetişkinler ve çocuklar için eğlenceli bir oyundur.
 • 8 yaş ve üzeri
2-6 oyuncu için.
•28 tahta blok, tahta taç, 200 Jenga Maker kartı ve talimat içerir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR