Lightyear Delüks XL-15 Figür ve Araç HHJ56 Lisanslı Ürün
Lightyear Delüks XL-15 Figür ve Araç HHJ56 Lisanslı Ürün
Lightyear Delüks XL-15 Figür ve Araç HHJ56 Lisanslı Ürün
Lightyear Delüks XL-15 Figür ve Araç HHJ56 Lisanslı Ürün

Lightyear Delüks XL-15 Figür ve Araç HHJ56 Lisanslı Ürün

Marka : Mattel

Disney ve Pixar'ın Lightyear'ını keşfedin!

 

Keşfedilmemiş bir gezegende mahsur kalan Buzz Lightyear ve mürettebatının, görevlerini tamamlaması ve evlerine dönmesi için düşman bitkilerle, dev böceklerle ve en büyük tehdit olan Zurg ile savaşması gerekecek. Muhteşem Lightyear heyecanını evlere getiren bu 51 cm'lik Fırlat ve Savaş XL-15 uzay gemisi ve Buzz Lightyear pilot figürü ile hayranlar hızla maceralara atılacak.

 

13 cm'lik Buzz'ın sırtına ve omuzlarına kanatlı bir jet takılabilir. Buzz, jetiyle birlikte kokpite sığar. Kahraman uzay muhafızının özel bir film sahnesini canlandırmak için aracın altındaki kolu kullanın. Kanatlar aynı boyuttaki diğer Lightyear Buzz XL pilotlarıyla uyumludur. Pilotların her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.

 

Yaratıcı hikayelere ilham kaynağı olacak heyecan verici özelliklerle dolu bu uzay gemisi ile aksiyon dolu film maceralarını yeniden yaşayın. Her iki tarafında yer alan ve düğmeyle etkinleştirilen roket fırlatıcıları, 4 roket, açılır kokpit kapağı ve açılır iniş ekipmanı dahildir. Bazı parçalar için tek seferlik basit bir kurulum gerekir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.          

 

Filmdeki Buzz Lightyear uzay gemilerinden birinden ilham alan 51 cm uzunluğundaki bu benzersiz Fırlat ve Savaş uzay jeti ile Disney ve Pixar yapımı Lightyear'daki uzay keşfinin, çatışmaların ve ekip çalışmasının heyecanını yeniden yaşayın.          

 

Sete dahil olan 13 cm uzunluğundaki Buzz figürü, jetiyle birlikte kokpite sığar. Macera dolu hikayelere ilham vermek için yerinden çıkarılabilen jet, diğer 13 cm'lik Buzz XL pilot figürleriyle de uyumludur.    

 

Uzay aracının altındaki kol, filmdeki bir kahramanlık sahnesinin yeniden canlandırılmasını sağlarken jetin üzerindeki düğme de her iki kanattan roket fırlatır.      

 

Koleksiyoncular, etkileyici bir oyun ve koleksiyon için diğer tüm 13 cm'lik figürleri ve araçları koleksiyonlarına eklemek isteyecek. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.          

 

4 yaş ve üzeri uzay tutkunları ile Lightyear hayranları için film temalı harika bir hediyedir.

 

Ürün ölçüsü: 13,9 x 38,9 x 51 cm

 

Ağırlık: 0,858 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR