Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork F1012 - Lisanslı Ürün
Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork F1012 - Lisanslı Ürün
Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork F1012 - Lisanslı Ürün
Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork F1012 - Lisanslı Ürün

Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork F1012 - Lisanslı Ürün

Marka : Play-Doh
Fiyat : ₺239,50(KDV Dahil)
:
Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork
Play-Doh Çalışkan Traktör ile çiftliğinizde gezinin! Bu 3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik oyun seti, çocukların at römorku kalıbıyla kendi Play-Doh atlarını oluşturmalarını, sonra da römorku traktöre bağlayıp eğlenceyi katlamalarını sağlıyor. Traktörde çalışan bir kepçe ve saman balyası kalıbı da yer alıyor. Sete dahil yemlikte Play-Doh atlar için oyuncak meyve ve mısır gibi yiyecekler oluşturulabiliyor. 3 kutu Play-Doh oyun hamuru, çocukların eğlenceye hemen adım atmasını sağlıyor. Bu Play-Doh oyun seti, oyuncak traktörleri ve atları seven çocuklar için harika bir  olacak! 

İçindekiler: traktör, at römorku kalıbı, yemlik ve 3 kutu Play-Doh Oyun Hamuru (toplam net ağırlık 170 gr).


ÇİFTLİKTE TRAKTÖRLE GEZİNİN: Bu 3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik Play-Doh oyun setiyle çiftlikte eğlencenin tadını çıkarın! Oyuncak traktör ve Play-Doh hamuru, birlikte çocuklara muhteşem vakit geçirtecek.

RÖMORKTA PLAY-DOH ATLARI OLUŞTURUN: Kitap şeklindeki kalıbı açın ve Play-Doh oyun hamurundan eğlenceli at figürleri oluşturun. Sonra da römorku traktöre bağlayarak çekin.

ATLARI BESLİYORMUŞ GİBİ YAPIN: At yemliğinin üzerindeki kalıplarla Play-Doh mısır koçanları ve oyuncak meyveler hazırlayın. Traktörün önündeki kepçeyle saman balyaları oluşturun.

3 PLAY-DOH RENGİ İÇERİYOR: Her biri 56 gramlık kutularda, kahverengi, sarı ve taş renklerinde, toksik madde içermeyen 3 kutu Play-Doh oyun hamuru sete dahil.

PLAY-DOH TRAKTÖR HAYRANLARI İÇİN HARİKA BİR : Play-Doh Çalışkan Traktör ve Römork, çiftlik temalı oyunlarla sanat ve el becerilerinin sergilenmesini sağlıyor. 3 yaş ve üzeri küçük çiftçiler için harika bir doğum günü veya tatil si seçeneği...


• 3 yaş ve üzeri içindir

• Oyun hamuru yenmemelidir.
• Ebeveynin Dikkatine: Buğday İçerir. Toksik madde içermez. ASTM D-4236 ile uyumludur.
• Temizlemek için kurumasını bekleyin, ardından kazıyın veya elektrik süpürgesiyle toplayın.
• Çocuğun yaşına ve beceri seviyesine göre oyun hamurlarıyla yapılan şekiller farklılık gösterebilir.
• Ürün ve renkler farklılık gösterebilir.


© 2021 Hasbro. .
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR