Polly Pocket Gökkuşağı Alışveriş Merkezi HHX78 Lisanslı Ürün
Polly Pocket Gökkuşağı Alışveriş Merkezi HHX78 Lisanslı Ürün
Polly Pocket Gökkuşağı Alışveriş Merkezi HHX78 Lisanslı Ürün

Polly Pocket Gökkuşağı Alışveriş Merkezi HHX78 Lisanslı Ürün

Marka : Mattel

Polly Pocket Gökkuşağı Alışveriş Merkezi Oyun Seti ile alışveriş eğlencesi zamanı! Farklı eğlence imkanları sunan 3 katta ve 9 oyun alanında gezinirken 10 cm boyundaki Polly ve 35'ten fazla aksesuarla alışveriş maceralarına atılın. Birinci kattaki girişte gökkuşağı renklerinde bir yürüyen merdiven, oyuncak mağazası, tuvalet ve havalı bir sinema salonu; ikinci katta şık bir ayakkabı mağazası, bir evcil hayvan dükkanı ve bir giyim mağazası; üçüncü katta ise bir yemek alanı bulunur. Oyun setinin her noktasında sürprizler sizi bekliyor.

 

Çocuklar, sinema çadırındaki harfler ve emojilerle kendi mesajlarını oluşturabilir. Çadırın kapısı aşağı doğru katlandığında sinema koltukları ortaya çıkar. Evcil hayvan mağazasında, hayvan dostların oyun oynayabileceği açık bir "çim" alanı ve atlama ipi bulunur. Ayrıca çocuklar hamur ve kalıplarla yiyecek alanı için ikramlar ve çok daha fazlasını hazırlayabilir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. 4 yaş ve üzeri için uygundur.

 

Polly Pocket Gökkuşağı Alışveriş Merkezi'nde eğlence dolu 3 kat, 9 farklı oyun alanı ve 10 cm'lik Polly bebek de dahil 35'ten fazla aksesuar parçası vardır.

 

9 farklı oyun alanını ve 3 katı keşfedin: Birinci katta heyecan verici bir oyuncak mağazası, tuvalet ve havalı bir sinema salonu; ikinci katta şık bir ayakkabı mağazası, bir evcil hayvan dükkanı ve bir giyim mağazası; üçüncü katta ise yemek bulunur.

 

Polly, gökkuşağı renklerindeki son derece havalı yürüyen merdivenden çıkarak üç farklı katta alışveriş ve aktivite eğlencesinin tadını çıkarabilir.

 

Çocuklar, sinema çadırındaki harfler ve emojilerle kendi mesajlarını oluşturabilir. Çadırın kapısı aşağı katlandığında sinema koltukları ortaya çıkar ve patlamış mısır makinesi patlamış mısırları hazırlamaya başlar.

 

Evcil hayvan mağazasında hayvan dostların oyun oynayabileceği bir "çim" alan ve atlama ipi, giyim mağazasında dönen bir giysi rafı ve ayakkabı mağazasında da ayakkabı şeklinde bir kaydırak bulunur. Çocuklar hamuru ve kalıpları kullanarak, yemek alanında servis edilecek sosisli sandviç ve kapkek gibi ikramları hazırlayabilir.

 

Çocuklar yaratabilecekleri tüm alışveriş maceralarını ve sınırsız oyun imkanını çok sevecek! Özellikle modayı, hayvanlarla oyun oynamayı ve alışveriş eğlencesini seven 4 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.

 

Ürün ölçüsü: 44,4 x 60,9 x 12 cm

 

Ürün ağırlığı: 1,400 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR