Sakın Söyleme ! Sam Games  Kutu Oyunu
Sakın Söyleme ! Sam Games  Kutu Oyunu
Sakın Söyleme ! Sam Games  Kutu Oyunu

Sakın Söyleme ! Sam Games Kutu Oyunu

Sam Games Sakın Söyleme ! Kutu Oyunu


Bu oyunda evet ya da hayır demek yasak! 7’den 70’e tüm ailenin oynayabileceği bu oyunda sizi şaşırtmak ve yasak kelimeleri söylemeye zorlamak için hazırlanmış tam 900 adet soru var.

Yetişkin ve çocuk kartlarından herhangi birini çek, karttaki soruları karşındaki kişiye sorarak onun evet ya da hayır demesini sağla.

Yasak kelime söylendiği anda zile basan puanı kapar! Tarih, coğrafya, müzik, spor ve TV gibi birbirinden farklı kategorilerden hazırlanmış sorular ile dikkatinizi ölçerken çok eğleneceksiniz!

Arkadaşlarla birlikte ya da ailece oynanan oyun modeli, hiç kuşku yok ki mutluluğun pekiştirildiği anları tasarlamaya katkı sağlıyor.

Bu değerli anları daha da anlamlı hale getirmek için tasarlanan Sam Games Sakın Söyleme!

Kutu Oyunu, son derece eğlenceli dakikalar vadediyor. Farklı yaş gruplarının bir arada oynamasına da olanak sağlayan oyun, sınırsız bir eğlence sunduğu kadar, oyuncuların dikkatini de ölçüyor. 

Eğlence Dolu Anlar Sizleri Bekliyor. 

  • Ailece Oynama İmkanı: Oyunun kuralları arasında yer alan birden fazla oyuncu şartı, arkadaşlarla birlikte veya ailece oynama fırsatı veriyor. Tüm aile bireylerinin bu eğlenceli oyun etrafında birleşmesi, aradaki bağların pekişmesini sağladığı kadar, birlikte kaliteli zaman geçirilmesine de olanak sağlıyor.
  • Çocukların Sosyalleşmesine Katkı: En az iki kişi ile oynanması bakımından çocuklarınızın sosyalleşmesine büyük katkı sağlayacak oyun sayesinde, arkadaşlarıyla bir araya gelecek çocukların eğlendiğini görmek kuşkusuz her anne ve babayı mutlu etmeye yetiyor.
  • Dikkat Artıran Sorular: Bu harika kutu oyununun içinde yer alan sorular, çocukların dikkatini artıran özeliklerden oluşuyor. Pek çok alan içinden özenle seçilerek hazırlanan sorulara gerekli yanıtları vermek için, her zaman dikkatli olması gereken çocuklar bu sayede, gelecek hayatlarında faydalanabilecekleri bir özellik kazanıyor.
  • Hızlı Düşünme Yeteneği: Oyunda çocuklar için hazırlanan sorulara en kısa zamanda cevap verilmesi kuralı, onların hızlı düşünme yeteneklerini geliştirmesi açısından tasarlanmış önemli özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

Oyuna Dair Diğer Detaylar

Sam Games Sakın Söyleme! Kutu Oyunu detayları ile de fark yaratıyor.

  • Yer Kaplamayan Ebatlardaki Kutu: 35.5 x 5 x 24.5 cm ölçülere sahip kutusu, oyun bittikten sonra kaldırıldığında evinizde yer kaplamıyor.
  • Her Yaşa uygun İçerik: Oyun içerisinde çocuklar ve yetişkinler için olmak üzere ayrı olarak tasarlanan sorular sayesinde her yaş grubu tarafından kolaylıkla oynanabiliyor. En az 2 en fazla 6 kişi ile oynanan oyun modeli, 8 yaş ve üzeri için uygunluk taşıyor.
  • Sağlığa Zararı Olmayan Üretim: Bu şaşırtıcı kutu oyunu içinde bulunan soru kartları ve zilde, çocukların sağlığına zarar verecek hiçbir madde bulunmuyor.

Nasıl Oynanıyor?

Sam Games Sakın Söyleme! Kutu Oyunu son derece basit kurallara dayanan bir oyun özelliği sayesinde de geniş kitleler tarafından seviliyor. Evet ya da hayır demek yasak! Kutu içerisinde bulunan soru kartları, bu yasağı çiğnemeye yönlendiriyor. Oyuncuları şaşırtmak ve yasak kelimeleri söyletmeye zorlamak adına dikkatle seçilerek hazırlanmış 900 soru pek çok alandan oluşuyor. Çocuklar ve yetişkinler için ayrı olarak hazırlanmış bu soru kartlarından herhangi birini çeken oyuncu, karşısındaki kişiye karttaki soruyu yönelterek onun evet ya da hayır demesini sağlamaya çalışıyor. Soru sorucu olan oyuncu, bu iki yasaklı kelimeden birini söylettiği takdirde zile basıp puanın sahibi oluyor. Coğrafya, tarih, spor, müzik ve sinema gibi geniş bir alanı kapsayan sorular sayesinde oyuncular ve yetişkinler bilgilerini pekiştirirken çocuklar da eğlenirken öğrenmenin tadına varıyor.

Dünyayı Eğlendiren Marka: Sam Games

Özellikle kutu oyunları konusunda dünyanın önde gelen markalarından biri olan Sam Games, pek çok ülkeden farklı kimliklerdeki insanı aynı oyunlar etrafında buluşturmayı başarıyor. Oyunları tasarlarken sadece eğlenceyi değil, özellikle çocukların eğitimini de esas alan kuruluş, birbirinden farklı kutu oyunları ile farkını ortaya koyuyor. Sam Games Sakın Söyleme! Kutu Oyunu firmanın en sevilen oyunları arasında yer alıyor.

Haydi, Hep Birlikte Eğlenceye!

Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz anları daha değerli hale getirecek Sam Games Sakın Söyleme! Kutu Oyunu arkadaşlar ve aile bireyleri arasındaki bağları daha da güçlendiriyor. Yediden yetmişe herkesin kolaylıkla oynayabileceği oyun, oyunculara uzun süre unutamayacakları eğlenceli anlar vadediyor.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR