Barbie Skipper'ın Atıştırmalık Standı HKD79 Lisanslı Ürün
Barbie Skipper'ın Atıştırmalık Standı HKD79 Lisanslı Ürün
Barbie Skipper'ın Atıştırmalık Standı HKD79 Lisanslı Ürün

Barbie Skipper'ın Atıştırmalık Standı HKD79 Lisanslı Ürün

Marka : Barbie
Fiyat : ₺759,50(KDV Dahil)
:

Ürün Detayları

Barbie Skipper'ın Atıştırmalık Standı HKD79


Ürün Özellikleri

Barbie® Skipper First Jobs bebekleri ve oyun setleri, çocukların Barbie'nin ergenlik çağındaki kız kardeşiyle iş dünyasını keşfetmesine olanak tanır.
Skipper and the Big Babysitting Adventure filminden ilham alan bu oyun seti, snack bar görevlisi olarak çalışan Skipper bebeğin özgeçmişini oluşturur.

Renk değiştiren bir dondurma ve daha fazla atıştırmalık ve bir paket tepsisi içeren beşten fazla ek aksesuarla tezgahta eğlence servis edin.
Bebek tek başına duramaz. (Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.)

Skipper bebek, Skipper'daki İlk İşler ve Büyük Bebek Bakıcılığı Macerası serisiyle çalışma dünyasını keşfediyor ve çocuklar bu snack bar oyun setiyle aksiyona hayat verebilir!

Barbie setinde, ekrandan ilham alan üniformasıyla Skipper bebek, yumuşak servis makinesi ve kasası olan bir atıştırmalık tezgahı, renk değiştiren dondurma ve 8 ek hikaye anlatma aksesuarı bulunur şurubu şişesini ılık suyla doldurabilir ve çilekli dondurmayı sıcak şekerleme dondurmaya dönüştürmek için kullanabilir - tekrar eğlence için soğuk suyla değiştirin!
Daha fazla hikaye anlatma eğlencesi sunmak için başka bir atıştırmalık ve içecekle birlikte götürülecek tepsiye takın - toplam 6 ek parça var!

​Pek çok parça ve dönüşen eğlenceyle Skipper snack bar oyun seti, 3 yaş ve üzeri çocuklar için tatlı bir hediye!
Yaş Grubu +3.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR