Barbie Upuzun Saçlı Muhteşem Bebek HCM87 HCM90 Lisanslı Ürün
Barbie Upuzun Saçlı Muhteşem Bebek HCM87 HCM90 Lisanslı Ürün
Barbie Upuzun Saçlı Muhteşem Bebek HCM87 HCM90 Lisanslı Ürün

Barbie Upuzun Saçlı Muhteşem Bebek HCM87 HCM90 Lisanslı Ürün

Marka : Mattel
Fiyat : ₺565,00(KDV Dahil)
:

Ürün Açıklaması

30 yıl önce ilk kez dalgalar yaratan Barbie bebekten ilham alan Barbie Totally Hair kalp temalı bebek kendi saç stilini, saç dokusunu ve moda görünümünü büyülüyor! Bebek 8,5 inç ekstra uzun oynanabilir saça sahiptir ve 8 renk değiştiren saç tokası, şekillendirme aksesuarları ve ekstra bir moda dahil olmak üzere 15'ten fazla ek parça ile birlikte gelir. Barbie bebek minyon bir vücut şekline sahiptir ve yarı siyah, yarı fantezi pembe, mavi ve sarı renkli saçlara sahiptir. Boydan boya kalp baskısı olan renkli kolsuz bir elbise giyiyor. Çocuklar, farklı saç stilleri yaratmaya ve sonsuz şekillendirme olanaklarına bayılacak! Bebek tek başına duramaz. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için.

Ürün Özellikleri

  • Barbie Totally Hair kalp temalı bebek kendi saç stilini, saç dokusunu ve moda görünümünü yansıtır ve ilk kez 30 yıl önce piyasaya sürülen  bebekten ilham almıştır!
  • Barbie bebek 8,5 inç ekstra uzun oynanabilir saça sahiptir ve 15'ten fazla ek parça ile birlikte gelir: 8'i renk değiştiren saç tokası, tarak, 1 set saç bağı, 2 toka, metalik bluz modası, çanta, güneş gözlüğü ve bir kolyedir.
  • Renk değiştiren klipsler 4 farklı renkte gelir ve parmakların ısısıyla renk değiştirir—çocuklar tüm şekillendirme olanaklarıyla eğlenecek!
  • Minyon vücut şekline sahip kalp temalı bebek, yarı siyah, yarı fantezi pembe, mavi ve sarı renkli saçlara sahip.
  • Renkli elbisesi kolsuzdur ve baştan sona kalp baskısına sahiptir.

Ürün Özellikleri

Renk : Çok renkli
Malzeme : Plastik
Marka : Barbie
Ürün Boyutları : UxGxY 1,34 x 2,76 x 11,73 inç
Yaş Aralığı (Açıklama) : 3 yaş ve üzeri

Bu oyuncak 3 yaş altı için uygun değildir: Aşağıdaki bilyelerden bir veya daha fazlasını içerir; küçük top; veya küçük parçalar.
Önerilen Yaş: 3 yaş ve üstü için uygundur

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR