Barbie Chelsea'nin Ağaç Evi FPF83

Barbie Chelsea'nin Ağaç Evi FPF83

 Bu rengarenk evde, tüm gün hayal gücünüzü meşgul edecek eğlenceli bölgeler ve parçalar var. Chelsea bebeği ve onun evcil köpek yavrusu kek yiyebilir, beraber yıldızlara bakabilir, kayabilir, sonra hepsini tekrar ve tekrar yapabilir.

 

Barbie Chelsea'nin Ağaç Evininin sallanan kapısını açın ve girmesi için Chelsea bebeği merdivenden yukarı gönderin. Ardından kenar kısımları açın ve hikaye anlatmaya başlayın.

 

Yan taraftaki salıncakta Chelsea bebeği sallanırken yerinde tutmak için bir klips vardır. Barbie Chelsea bebeği ve köpeğinin kek ve meyve suyunun tadını çıkarabileceği bir masa ve iki sandalye bulunuyor. Ayrıca iki farklı maskeyle ne giyeceğine karar verin.

 

Barbie Chelsea nin Ağaç Evindeki pencereli oda ise yıldızları seyretmek için mükemmel bir yerdir. Chelsea bebeğinin elinde tutabileceği veya kendisine ilham getirebilecek gümüş rengi bir teleskop var. Gülümseyen bir ağaç zemini ve ağaç gövdesi destekleri gibi eğlenceli detaylar hikaye anlatımının eğlencesine katkıda bulunur. 

 

 

Barbie Chelsea'nin Ağaç Evi Fiyatları

 

Barbie Chelsea'nin Ağaç Evi Kaç Lira olduğu, ürün görselleri, taksit seçenekleri ve Barbie Chelsea'nin Ağaç Evinin en ucuz fiyatını görmek için hemen sağdaki ürüne git butonuna tıklayabilirsiniz.  Ürün Fiyatını Gör

 

 

 

Etiketler: Barbie Chelsea'nin Ağaç Evi
Ekim 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR